От 23.12 Филип Аврамов и Малин Кръстев пак ще подаряват усмивки и

...
От 23.12 Филип Аврамов и Малин Кръстев пак ще подаряват усмивки и
Коментари Харесай

“Чичо Коледа“ отново тръгва по кината за празниците 

От 23.12 Филип Аврамов и Малин Кръстев пак ще подаряват усмивки и положително настроение на зрителите 

Кино „ Арена “ в София, Варна и Пловдив ще излъчва лентата от 23.12, а за по-нетърпеливите към този момент има прожекции и в столичните киносалони „ Културен център G8 “ и „ Евросинема “

„ “ на режисьора Ивайло Пенчев, отново ще се завърти по екраните в страната, заради деклариран интерес от страна на публиката. Това е казус за български филм, с който създателите се надяват да зарадват повече киномани и фенове на хубавите истории. 

„ Много фенове не съумяха да гледат кино лентата поради по-строгите ограничения, свързани с COVID-19 предходната година. Постоянно получваме запитвания в обществените мрежи от хора, искащи да гледат „ “ и по тази причина взехме решение да създадем повторни прожекции за празниците. “, каза режисьорът Ивайло Пенчев.

„ “ е продуцирана от CINEMAQ и НФЦ и спечели сърцата на публиката и рецензията още с първите предавания на огромния екран. Филмът е притежател на  Наградата на публиката на фестивала „ Златна Роза “ и Наградата на град Варна на „ Любовта е полуда “

На Филип Аврамов и Малин Кръстев партнират огромни имена от българското кино и театрална сцена: Васил Банов, Свежен Младенов, Симона Халачева, Милена Аврамова, Стефан Денолюбов, София Бобчева, Меглена Караламбова, Китодар Тодоров и е със специфичното присъединяване на Аня Пенчева. Във филма с основна роля е и дребният Ален Ангелов, който решително върви по стъпките на татко си артистът Деян Ангелов и има цели три пълнометражни кино лентата зад тила си. 

„ “ носи духа на празника и преплита орисите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е изгубил самоличността си. Историята заплита орисите и на таксиметров водач и момиче, готово на всичко, с цел да реализира фантазията си, улични музиканти с положително сърце – всеки със своята обич, другарство, горест и благополучие. Следват куп комични обстановки и всеки търси това, за което жадува най-много – семейство, амнистия, обич, другарство. Няма по какъв начин желанията им да не се осъществен, стига да повярват в Чичо Коледа!

„ Това е една смешно-тъжна история. Поставени са съществени въпроси. Идеята породи от съсценаристаБожан Петров след ефирен репортаж. Надявам се, феновете да погледнат и на себе си с усмивка и в последна сметка да си кажат: „ Животът е прелестен! “, каза режисьорът Ивайло Пенчев. 

Лентата потегля в салоните на кино „ Арена “ в София, Варна и Пловдив от 23.12, а за по-нетърпеливите към този момент има прожекции и в столичните киносалони „ Културен център G8 “ и „ Евросинема “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР